Peter Hofland
OPDRACHTEN BEDRIJFSLEVEN

OPDRACHTEN BEDRIJFSLEVEN

OPDRACHTEN BEDRIJFSLEVEN

Ontdek mijn creatieve samenwerkingen met bedrijven! Hier vind je een glimp van enkele opdrachten die ik heb uitgevoerd voor het bedrijfsleven. Van unieke kunstwerken tot op maat gemaakte creaties, mijn artistieke visie komt tot leven in samenwerking met mijn gewaardeerde klanten. Laat je inspireren door de kracht van kunst in het bedrijfsleven!

Ervaar Rotterdamse trots met onze INISI x Peter Hofland design merchandise tas! Een gedurfd ontwerp dat de levendige energie van de stad omarmt. Perfect design voor relatie geschenken.

Stap in stijl met de unieke INISI sokken, een perfect geschenk voor hun klanten. Ontworpen in een samenwerking tussen Peter Hofland en INISI, stralen deze sokken creativiteit en kwaliteit uit. Beter samen, samen beter – een reflectie van onze verbondenheid en streven naar perfectie.

INISI Klanten genieten van een gezellige dag vol creativiteit terwijl ze hun eigen hamburgers maken. Peter Hofland’s unieke kookshorts voegen een vleugje stijl toe aan het culinaire avontuur. Beter samen, samen beter.

INISI klantendag, waarbij Peter Hofland’s tekening de magie van deze bijzondere dag weerspiegelt. Een dag waarop het rijden in een iconische ‘lelijke eend’ centraal stond, gevuld met lachende gezichten en onvergetelijke herinneringen. Samen creëren we momenten die voor altijd bijblijven

Spie Nederland, Verkenning van creatief vakmanschap: Drie unieke mokken, exclusief ontworpen voor Spie Nederland, elk belichaamd in een eigenzinnig design

UCML, Maasvlakte Ucml energiecentrale is een operationele energiecentrale van minstens 70 megawatt (MW) in Maasvlakte, Zuid-Holland, Nederland

Nuon, een energieprovider, bedient circa 2 miljoen klanten in Nederland, met als streven een fossielvrije samenleving binnen één generatie te realiseren.

Koninklijke Vopak N.V. is wereldwijd toonaangevend in tankterminaloperaties voor opslag en overslag van vloeibare en gasvormige chemicaliën en oliën.

Rubis Terminal B.V, Gelegen in Botlek Chemiehaven, is Rubis Terminal Rotterdam gespecialiseerd in opslag en overslag van petrochemicaliën, speciale chemicaliën en biobrandstoffen

MAC, verhuisbericht