Ik maak kunst omdat ik dat wil en omdat ik dat moet, al jaren en onder alle omstandigheden, prettige kunst, kleurrijk en met een strikt eigen signatuur. Natuurlijk Rotterdam, mijn podium om vrij op te associëren, een mix van filosofie en emotie, de multicultuur en reisindrukken, mijn geloof ook, niet alleen in een betere wereld maar ook in Hem. Via Mary-Ann Art Consultants onder andere ook veel voor nationale bedrijven gewerkt, KPN, Aegon, E-on, Auping, Spie Controlec, Brunel bijvoorbeeld. Op reis in Honolulu vanuit mijn hotelkamer de hotels en uitzicht op de Stille Zuidzee geschilderd, voor de Dakar rally gewerkt en ivm de Tour de France in Rotterdam een pakkend T-shirt ontworpen en verkocht, het Noordereiland liep geel in mijn shirts.
Sinds mijn kanker in 2007 zing ik in het fijnste koor van Rotterdam. Gefundeerd op borstkanker: UitVolleBorst!
Mijn werk is stuwend maar soms ook met een traan en het probeert een midden te zijn tussen popart en het impressionisme en expressionisme.
Het North Sea Jazz opgeluisterd ook met mijn doeken, natuurlijk weer het thema Rotterdam en muziek, ja muziek, soul, funk, jazzdance, braziliaans en zouk, de wereld van de dans die mijn leven heeft bepaald.
En poëzie, misschien ben ik geen goede dichter maar ik uit er veel mee van wat mijn hart zegt en dat vind ik genoeg.
Ik zeg nog dit terwijl ik mijn overleden vader en grote voorbeeld citeer: mijn hart is zo groot als een kathedraal, er passen heel wat mensen in!
Mijn eveneens overleden moeder en ook mijn vader waren de grootste fans van mijn werk, dank jullie in de hemel.  Misschien goed tenslotte om even te vermelden: de samenwerking met de collega’s van de Artgroup Maaskunst.
Er valt nog veel te zeggen over mijn werk en passies maar hopelijk spreekt mijn werk verder voor zich…

vlagengels

I have been creating art for more than 30 years now and so because of many passions, urban mostly, mixing philosophy and emotion. Colorful work with a very personal touch, simplified, positive and direct, rough but poetic.
I believe in art and I believe in purety, I do believe in the maker of it all from heaven.
My allready deceased parents were my biggest fans, God bless their souls and I carry on searching for harmony and beauty that is uplifting and that tells us that in the end there is eternal victory.
Little children mostly like my artwork.
I know then that I do a good job maybe.
I am happy when I create and I deeply feel that there is a purpose in my striving to make charming art in a world that can be a hard place to live in sometimes.
I greet you from Rotterdam, the Netherlands.